Ako sanjate svog momka znači da i u snu proživljavate svoju ljubavnu vezu koju imate u stvarnosti, kao i osećanja koja gajite prema njemu.

Ako sanjate kako vam je momak mrtav znači da neki deo vas koji je prije funkcionisao u vašoj vezi više nije vitalan, nije tu. Kao da vam nije dozvoljeno da potpuno izrazite svoja osećanja. Možda je vaša kompletna veza na samrti i vreme je da je pustite, ostavite za sobom i prebolite.

Ako je vaš dečko odsutan, a vaš san o njemu se sastoji od mnogo fizičkog dodira, milovanja i nežnosti, to samo potvrđuje koliko vam nedostaje njegovo prisustvo i njegova blizina. San vam govori da ne uzimate zdravo za gotovo stvari iz dana u dan. Naučite da cenite sitnice.

Ako sanjate kako vam vaš dečko saopštava da je homoseksualac ili da vas više ne voli, to znači da se osećate poprilično nesigurno u ovoj vezi. Isto tako ovo može da znači i da ste pomerili vezu na neki viši nivo i sada se osećate nesigurno i plašljivo jer ste na nepoznatom i nesigurnom terenu, a i ne volite promene. Možda se osećate zapostavljeno u njegovom životu ili onemogućeno da sa njim delite sva njegova iskustva i doživljaje. Sve se svodi na poverenje i komunikaciju.

Ako je ovo tumačenje vašeg sna, ako se osećate nesigurno i uplašeno, neophodno je da razgovarate sa svojim dečkom i da zajedno nađete neko bolje, možda kompromisno rešenje sa kojim ćete se osećati bolje i sigurnije.