Nama na sanjati.com veoma je važna privatnost naših posetilaca. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje o privatnosti možete da nas kontaktirate preko kontakt forme našeg sajta.

Koje informacije o vama prikupljamo?

Ukoliko se budete registrovali na sajt ili nas želite kontaktirati preko kontakt forme moguće je da od vas tražimo da unesete email adresu ime I prezime, međutim, ukoliko se ne registrujete na sajt možete ga posetiti potpuno anonimno. Imejl adresa I ime koje ostavite pri registraciji služe nam kako bi vam odgovorili na vaša pitanja ili vam poslali novosti sa sajta.

Kao i mnogi drugi veb sajtovi, sanjati.comkoristi log fajlove. Informacije u log datotekama uključuju internet protokol (IP) adrese, tip pregledača, Internet Servis Provajder (ISP), datum / vreme markica, odnosi / izlazne stranice i broj klikova za analizu trendova, administraciju sajta, prati kretanje korisnika na sajta, i skuplja demografske informacije. IP adresa, i druge takve informacije nisu vezane za bilo koju informaciju kojom je moguće lično identifikovati (tj. nije moguće lično identifikovati posetioca).

Guglovi kolačići (Double Click Dart Cookie)

:: Gugle, kao treća strana, nezavisno od nas, koristi kolačiće za prikazivanje oglasa na sanjati.com

:: Google koristi DART kolačiće što mu omogućava da prikazuje oglase za korisnike na osnovu njihove posete sanjati.comkao I na drugim sajtovima na internetu.

:: Korisnici mogu da odustanu od upotrebe DART kolačića tako što će posetiti Google oglase na sledećoj URL adresi – www.google.com/privacy_ads.html

Neki od naših partnera oglašavanja mogu koristiti kolačiće i Veb fajlove na našem sajtu. Naši reklamni partneri su:

Gugl Adsens (Google Adsense)

Ovi oglasi treće strane ili oglašivačke mreže koriste tehnologiju za reklame i linkove koji se pojavljuju na sanjati.composlati su direktno u pretraživač. Oni automatski primaju Vašu IP adresu kada se to desi. Druge tehnologije (kao što su kolačići, Javaskript ili veb beacons) mogu takođe biti korišćeni od strane trećih lica, reklamne mreže za merenje njihove efikasnosti reklama i / ili da personalizujete sadržaj reklama koje vidite.

Sanjati.com nema pristup ili kontrolu nad tim kolačiće koji se koriste od strane treće strane (tj. oglašavača).

Ako želite da onemogućite kolačiće, možete to učiniti kroz pojedinačne opcije pretraživača. Detaljnije informacije o upravljanju kolačićim u određenim veb pretraživačima mogu se naći na odgovarajućim sajtovima pretraživača