Sanjate da čekate autobus. Ovo znači da je, trenutno, ostvarivanje vaših ciljeva zaustavljeno iz nekog razloga. Ako su ti razlozi opravdani, sačekajte povoljniji trenutak, ne srljajte glavom kroz zid! Ako postoji mogućnost da promenite date uslove, budite taktični i sistematični. Poštujte „red vožnje“ i vaše vreme će sigurno doći.

Ako vam je autobus umakao znači da ste izgubili kontrolu nad nekim delom svog života. Usporite i promenite stari plan. Malo ga dopunite i prilagodite trenutnim prilikama. Ovo se može odnositi i na poslovni i na privatni život, a vi razmislite koji deo vašeg života je trenutno više ugrožen. Sva sreća, uvek postoji i drugi autobus, ali prvo morate uvideti propust, naučiti lekciju i malo se strpeti.

Ako ste ušli u pogrešan autobus, vaša podsvest vam predočava vaš strah od donošenja pogrešne odluke i biranja pogrešnog pravca u životu. Kao da ste u konfliktu između onoga što želite i onoga šta drugi od vas očekuju. Pokušajte da osnažite svoje unutrašnje ja i da što čvršće stanete iza svojih odluka i stavova bez obzira na reakciju okoline ili na trenutni splet okolnosti u vašem životu. I jedno i drugo će se menjati a vama zapravo treba sigurnost i pouzdanje. Stoga vi budite baza svog života!

Sanjate da ste na autobuskoj stanici. Dakle, dostigli ste novi nivo u vašem fizičkom, psihičkom ili emotivnom životu. Uživajte par trenutaka prije neko nastavite dalje. Izvršite mali osvrt i evaluaciju. Pohvalite sami sebe za ostvarene uspehe i rezultate. Podsetite se kako ste daleko odmakli i kako je značajno da dalje nastavite svoj put. Ovo će vam uliti još jednu dozu energije i želje da nastavite dalje.

Snovi da vozite autobus imaju naglašen socijalni momenat. Verovatno ste osoba koja se slaže sa masom. Međutim, da ne biste uvek bili deo mase, nedostaju vam originalnost i samokontrola. Ako sanjate da se nalazite u autobusu koji doživljava sudar, jasna vam je poruka da je vreme da prekinete odnose sa određenom grupom ljudi sa kojom ste u kontaktu i da se osamostalite. Nezavisnost vam je preko potrebna!