Ako sanjate da ste poznata ličnost, znači da su vaše aspiracije i stremljenja mnogo daleko od realnih i dostižnih u sadašnjem trenutku.

Ako je tako, pripremite se na razočarenje. San u kojem je neko od vaših najdražih (prijatelj, brat/sestra, partner) postao poznata ličnost, znači da strepite od mogućnost da izgubite poverenje, lojalnost a i samo prisustvo ove osobe u vašem životu.

San u kojem vidite i komunicirate sa nekom stvarnom poznatom ličnošću pokazuje vaše unutrašnje stavove i razumevanje te osobe. Po čemu je ta ličnost poznata, zbog čega je toliko popularna? Kakve vi imate veze sa tim?

Nešto u vašem svakodnevnom životu vam je dalo ideju da ste povezani sa tom osobom – nešto vas kod nje asocira na vas ili vaš život. Jesu li vaša uverenja i stavovi isti po nekim pitanjima? Nije retko da su ljudi opsednuti nekom ličnošću i da toliko snažno i često razmišljaju o njoj da im to jednostavno prelazi i u snove. Poznate ličnosti se često doživljavaju kao svemogući heroji. Razmotrite ime te osobe i poigrajte se tim rečima. Pravo tumačenje sna obično leži između redova.

Ako sanjate da ste se sprijateljili sa nekom poznatom ličnosti znači da kreirate idealizovanu verziju nekoga

koga već poznajete. Od nekog prijatelja očekujete da se više ponaša kao neko poznat. O kojim osobinama je zapravo ovde reč? Snovi o poznatim ličnostima često su zamena, kompenzacija za sopstveni nedostatak samopouzdanja. Ovakvi snovi su obično beg od sopstvenog prosečnog, neprimetnog života skokom u bleštavi, nesvakidašnji i popularni život neke poznate ličnosti. Želite se uklopiti u tako nešto.

Ako sanjate da spavate sa poznatom ličnosti znači da imate jaku želju da postanete poznati i slavni. Ali da ponovimo, svakako prvo trebate razmotriti zašto ste sanjali baš neku određenu osobu i kakve veze ona ima sa vama i vašim životom.