Ako sanjate da ste doživeli saobraćajnu nezgodu znači da se vaša verovanja, životni stil ili ciljevi međusobno sudaraju odnosno da vaša verovanja nisu u skladu sa vašim ponašanjem ili sa vašim životnim ciljevima i obratno. Isto tako nezgode su simbol i nekog naglog traumatičnog, bolnog ili šokirajućeg iskustva. Ili vas pak vaša podsvest pokušava upozoriti na vaše ponašanje u vožnji – koliko ste fokusirani, pažljivi i oprezni dok vozite?

Avionska nezgoda (nesreća) znak je preteranih i previsokih ciljeva koje ste sebi postavili. Setite se narodne izreke „Ko visoko leti nisko pada!“ što su vaša očekivanja veća to su veći rizici da ćete doživeti razočaranje. Budite realni i objektivni i nemojte preći u drugu krajnost, postavljanjem prelakih i prejednostavnih ciljeva koji vas neće motivisati i neće vam biti izazov da se potrudite i date svoj maksimum! Isto tako, pad aviona može biti i znak pada vašeg samopouzdanja.

Možda imate autodestruktivan stav sumnjajući u sebe i svoje sposobnosti? Ne verujete da uopšte možete dostići postavljene ciljeve? Gubitak moći i nesigurnost u dostižnost ciljeva su pitanja koja morate preispitati i odbaciti ih ukoliko su nerealna i preterano pesimistična. Vreme je da budete konstruktivni i da preuzmete stvari u svoje ruke.