Cirkus kao simbol haosa, nesklada, ali i uzbuđenja, burnih osećanja u snu donose mnoge interpretacije. Možda se u vašem životu dešavaju mnoge stvari istovremeno. a možda ipak žudite za uzbuđenjima, zabavom i različitim iskustvima.

Ako vam je u tom cirkusu lepo, zadovoljni ste svojim životom, a ako ipak nemate pozitivna osećanja, onda se ne snalazite baš najbolje u burnim dešavanjima oko vas.

Ako samo posmatrate cirkus, onda se ne osećate dobro sa ljudima koji vas okružuju, osećate se neshvaćeno, kao stranac, pridošlica. Međutim, ovo može biti i znak da vam predstoji neki zajednički, grupni plan koji trebate ostvariti kao deo tima.

Želite li u snu da uđete pod šator cirkusa, ili samo stojite u redu, čekate, zapravo ste veoma uzbuđeni što vas čeka mnogo obaveza. Ono što vas sprečava da uđete je strah od toga da ćete se biti javno osramoćeni.

Ukoliko je vreme dok čekate ružno, sprema se nevreme, predstoje neobične ali izuzetno teške situacije. Postoji mogućnost da ćete se naći u kontaktu sa neobičnim osobama koje vam mogu doneti još više konfuzija. Ovaj san je  upozorenje da skupite hrabrost i izađete kao pobednik, ma šta vas u budućnosti iznenadilo. Pazite da svoje burne emocije još više ne zakomplikujete.