Videti sebe u krevetu predstavlja vaš intimni deo i otkrivanje vaše seksualnosti. Ako sanjate kako spavate u svom krevetu, onda to znači da se osećate sigurno i potpuno psihički opušteno. Možda tragate za blagodati doma, za mirom ili nekim vidom bega?

Ako sanjate kako se budite u drugačijem ili nekom nepoznatom krevetu, onda je to znak upozorenje da ćete se suočiti sa posljedicama donešenih odluka. Pokušajte se prisetiti osećaja udobnosti ili nelagode, kao i izgleda samog kreveta.

Spremljen krevet znači sigurnost i red, a nespremljen je znak nesigurnosti i neke tajne će uskoro biti razotkrivene. Možda ste nemarni i ne vodite računa o sopstvenoj sigurnosti u svom seksualnom životu?

Ako sanjate kako tražite svoj krevet, znak je vaših poteškoća u upoznavanju i prihvatanju vaše intime i seksualnosti. Možda se osećate zakočeno u izražavanju svoje seksualnosti?

Isto tako, ovakvi snovi mogu da se tumače i kao vaša potraga za sigurnosti i srećom doma. A možda vam jednostavno treba više sna, hronično ste neispavani i vaše telo vas jednostavno preklinje da više odmarate.

Ako sanjate da ležite na letećem krevetu i da se u jednom trenutku prevršite i propadate kroz vazduh, znači da ste trenutno u bespomoćnoj poziciji, otcepljeni od svoje sredine i ljudi oko vas. Vaše ideje su možda previše nepoznate ili neprihvatljive za druge? Vaša podsvest vas upozorava da biste trebali malo ublažiti vašu individualnost i prilagoditi se sredini.